Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel animo voor Kerstpakkettenmarkt

Geplaatst op: 3 december 2014

Het bedrijfsleven heeft weer veel interesse in de Genemuider Kerstpakkettenmarkt in de Kaaihof. Op dit evenement kunnen medewerkers van bedrijven hun eigen kerstpakket samenstellen. Vandaag kregen de eerste vijftien bedrijven die zich daarvoor hebben aangemeld alvast een smakelijk voorproefje gemaakt door Bakkerij Groot Koerkamp.

Het concept van de markt is simpel: Bedrijven bestellen bij de organisatie muntjes voor hun werknemers en die kunnen daarmee op de kerstpakkettenmarkt zelf hun kerstpakket samenstellen en direct meenemen. Dit alles in een heel gezellige sfeer in de grote zaal van de Kaaihof, onder het genot van koffie, een kerstkransje en live sfeermuziek.
De elf deelnemende winkeliers dit jaar zijn:
Blokker Genemuiden
Keurslager van de Weg
Hubo van Dijk
Echte bakker Groot Koerkamp
Kitsch&Koters
De Lange’s versplein
Bosch Bloemen
The Readshop
Buitenbosch kaas en delicatessen
Slijterij Stroomberg
Da drogisterij & parfumerie Feenstra stoter

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500