Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tafeltennis en volleybal in d’ Overtoom

Geplaatst op: 4 december 2014

Komende zaterdag is er weer volop indoorsport in d’ Overtoom. Zowel Ruutvoorn als de GTC maken deze dag volop gebruik van de sporthal met hun jeugd. Beide verenigingen maken op dit moment een grote groei door met hun jeugdafdelingen. De jeugd van de GTC speelt wedstrijden voor het clubkampioenschap. Aanvang is 9.00. Vanaf 11.30 gaat de CMV volleybal competitie van start. Er staan liefst 18 wedstrijden op het programma. 3 teams van Ruutvoorn nemen het in toernooi vorm op tegen ploegen uit Zwolle, Kampen, en Rouveen.

Vanaf half 3 starten de wedstrijden voor de andere teams. Hierbij het programma:

14.30 Ruutvoorn MA 1-Wythem MA 1

16.30 Ruutvoorn MC 1-Tonego MC 1

16.30 Ruutvoorn DA 1- OPM Heerenveen DA 1

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500