Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Militair misdraagt zich

Geplaatst op: 5 december 2014

Een 29-jarige militair uit Rotterdam is vrijdagmorgen in Zwolle aangehouden omdat hij weigerde mee te werken aan zijn legitimatie. Tot tweemaal toe was hij een horecagelegenheid aan de Voorstraat uitgezet in verband met zijn vervelende gedrag. Hierop werden er toezichthoudende politiemensen bijgehaald. Omdat hij moeilijk bleef doen over zijn legitimatie werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, Zowel op weg naar als in het bureau bleef hij zich provocerend en vervelend gedragen. In afwachting van zijn overname en verhoor door de Koninklijke Marechaussee werd hij ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500