Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook ‘Dorn’ bij Massage Genemuiden

Geplaatst op: 5 december 2014

Massage Genemuiden is sinds kort ook het adres voor Dorn therapie. Roland Pleizier volgde daarvoor onlangs een cursus en is nu bevoegd voor het aanbieden van de oorspronkelijk Duitse therapie. “Die biedt vooral opvallende resultaten bij mensen die al lang met rug- of gewrichtsklachten rondlopen”, aldus Pleizier.

Met zijn Massage Genemuiden is hij zo langzamerhand een zeer allround masseur. Dankzij aanvullingen op de basisopleiding blijft hij zijn behandelingen uitbreiden. Met Dorn doet hij dat nu opnieuw. “Veel mensen hebben benen met verschillende lengtes. Soms zit er wel drie tot vier centimeter verschil tussen. Met een zooltje los je dat op, maar dat verhelpt niet de oorzaak van de pijnklachten die kunnen ontstaan.”

Het lichaam zoekt namelijk van nature ook een oplossing voor de ongelijke beenlengte. “Vooral om te zorgen dat een mens horizontaal zicht heeft. De ogen moeten kortom op gelijke hoogte staan. Daarom corrigeert het lichaam de scheefstand. Dat gebeurt in het bekken of de wervelkolom dat kan vervolgens pijnklachten opleveren. Vaak krijgen mensen te horen dat ze daarmee moeten leren leven, terwijl ze eigenlijk prima te behandelen zijn”, aldus Pleizier. En dat kan ook pijnloos, want doel van Dorn therapie is dat gewrichten door zachte aanrakingen weer op de juiste plaats komen.

Massage Genemuiden biedt een breed scala aan massages aan voor baby’s, kinderen en volwassenen. Variërend van ontspanningsmassage tot massage die bijvoorbeeld (hoofd)pijn tegengaan. Massage Genemuiden is ook gespecialiseerd in het behandelen van fybromyalgie. Kijk voor het complete aanbod op www.massagegenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500