Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas op de Regenboog

Geplaatst op: 5 december 2014

Vol spanning zaten de kinderen van De Regenboog vrijdag te wachten op zwarte piet. Ze hadden de afgelopen weken al druk geoefend op Sinterklaasliedjes en zich deze morgen verkleed als echte pietjes. Eerst werd er gezongen samen met de zwarte pieten en daarna een verhaal gelezen over Bobbi die met Sinterklaas op het paard mocht.

En dan…? O nee hé zwarte piet had de cadeautjes ergens laten staan. Met hulp van de kinderen werd er goed gezocht naar de zak met cadeautjes en uiteindelijk werd de zak gevonden. Voor ieder kind was er een cadeautje. Daarna werden de pieten uitgezwaaid door kinderen.

P1120190 P1120194 P1120195

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500