Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beuzenberg en Den Otter beste jonge tafeltennissers

Geplaatst op: 6 december 2014

Het was zaterdag een gezellige drukte in de achterste zaal van de Overtoom te Genemuiden. Voor de jeugdleden van de tafeltennisvereniging GTC waren er weer de clubkampioenschappen. Best spannend, gelukkig waren er nog enkele ouders ter aanmoediging. Er waren twee poules gevormd, indeling al naar gelang leeftijd en spelervaring. Men moest in 5 rondes laten zien hoe goed men was. In poule A won Tom Beuzenberg alles en poule B was Janko den Otter de onbetwiste winnaar, allebei met 4 winstpartijen. De nummers 1, 2 en 3 in beide poules gingen met een mooie beker naar huis.

Een grote pluim voor de inzet en enthousiasme van de vrijwilligers van GTC die dit leuke tournooi voor de jeugd georganiseerd hebben. De prijzen zijn spontaan gesponsord door Juwelier Brouwer-Genemuiden, dit alles heeft meegewerkt aan deze geslaagde clubkampioenschappen. Weer een stimulans voor de vereniging, want de jeugd heeft de toekomst.

 

Poule A

1e prijs Tom Beuzenberg

2e prijs Johannes van der Kamp

3e prijs Rutger den Otter

 

Poule B

1e prijs Janko den Otter

2e prijs Remmelt Beens

3e prijs Rafaël Oudenaarden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500