Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heren DEK winnen ruim, verlies voor dames

Geplaatst op: 6 december 2014

Foto's John Poot

De dames (gekleurde caps) van DEK speelden tegen zv Hatto-Heim uit Hattem. Ze begonnen gelijk met de aanval, maar het was Hatto-Heim dat de goals maakte.  Aanvallend waren de dames van DEK goed,  alleen het afmaken was een groot probleem. Ze verloren met 2-5 van Hatto-Heim.

De heren (witte caps) moesten tegen ZEW uit  Ermelo. DEK begon  gelijk met  de aanval en er werd ook gelijk gescoord door Ruben Beens. Er werd een mooie wedstrijd gespeeld door de heren, aanvallend en verzorgd. De grote man bij de heren van DEK was Anco Kattenberg met vier doelpunten.

Eindstand DEK H1-ZEW 1 13-3 (5-2 2-1 3-0 3-0)

${USER_DISPLAY_NAME}

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500