Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Feestje bij Kids Together

Geplaatst op: 8 december 2014

allo jongens en meisjes van groep 1 t/m groep 4
Woensdag 10 december is het weer Kids Together Junior tijd! Voor alle jongens  en meisjes van groep 1 tot en met 4. “Wij vieren deze middag een feestje. Om precies te zijn een geboorte feestje. Er is namelijk een jongetje geboren en dit jongetje is niet zomaar een jongetje,
maar hij is heel bijzonder!   Zijn naam is Jezus! We gaan deze middag allemaal leuke en gezellige activiteiten doen! Komen jullie ook? Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee. Het begint om 13.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen. Het feestje is in de Schakel aan de Jan van Arkelstraat”, aldus de leidsters.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500