Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubileum voor Berry Halfwerk

Geplaatst op: 8 december 2014

Berry Halfwerk speelt zaterdag tegen de Rijnsburgse Boys zijn 350e competitieduel voor Sportclub Genemuiden. Voorzitter Willem van der Haar huldigt  hem daarvoor  van tevoren. Of Halfwerk in de basis  begint,  moet blijken. De multifunctionele speler viel zaterdag in Maassluis geblesseerd uit.

Halfwerk speelt al sinds mensenheugenis  in het eerste team van Sportclub. Als jongeling speelde hij ooit de legende Gert Eenkhoorn min of meer  uit de basis. Zijn niet te temmen werklust, een strijdbaar karakter en veel diepgang  karakteriseren  de tegenwoordig  in Zwartsluis  wonende Sportclupper. Hij pakt bovendien regelmatig een doelpunt mee. Halfwerk is zo ongeveer op alle plaatsen in het elftal neer te zetten. Trainers zijn daarom ook nog wel  eens  geneigd  hem buiten de ploeg  te laten. Onder trainer Hans van Dijkhuizen maakt Halfwerk  dit seizoen echter  weer  veel  minuten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500