Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwolle leent rollators uit aan winkelend publiek

Geplaatst op: 8 december 2014

Bij de bewaakte fietsenstalling aan de Zwolse Pletterstraat zijn rollators gratis te leen. Vanaf de start van de campagne ‘In Zwolle is altijd Plaats’ in oktober dit jaar, was het al mogelijk voor gebruikers van de bewaakte fietsenstallingen om buggy’s of paraplu’s te lenen. Om het comfort van een bezoek aan de stad voor fietsers die minder goed ter been zijn te verhogen is het nu mogelijk om een rollator kosteloos te lenen.

De campagne ‘In Zwolle is altijd Plaats’ loopt tot en met zaterdag 27 december. De campagne benadrukt de goede bereikbaarheid van het Zwolse centrum en brengt het ruime aanbod aan parkeervoorzieningen onder de aandacht. Vanwege de beperkte opslagruimte zijn alle vier rollators nu alleen bij de bewaakte fietsenstalling aan de Pletterstraat beschikbaar. Paraplu’s en buggy’s zijn vanaf eind oktober 2014 kosteloos te lenen bij de bewaakte fietsenstallingen Pletterstraat en Meerminneplein.

Vroege Vogelactie voor automobilisten
Naast de extra service om bij de bewaakte fietsenstallingen een buggy, paraplu of rollator te kunnen lenen is er ook een parkeeractie gaande. Tijdens de campagne betalen automobilisten tot 11.00 uur geen parkeerkosten. Na 11.00 uur geldt het normale tarief. De Vroege Vogelactie geldt bij de parkeerlocaties: Dijkstraat, Noordereiland, Diezerpoort, Burg. van Roijensingel, Emmawijk, Lübeckplein en Pas de Deux.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500