Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman Service Genemuiden trekt bij Breman Techniek in

Geplaatst op: 11 december 2014

Al jarenlang is er sprake van een nauwe samenwerking tussen Breman Techniek en Breman Service Genemuiden. De markt verandert voortdurend en steeds vaker is er vraag naar een strategische partner voor installatie- en service- en onderhoudswerkzaamheden.

Om die reden hebben de bedrijven besloten om hun samenwerking verder te intensiveren en willen zij vanuit één pand hun gezamenlijke klant van dienst zijn. Op die manier kunnen de processen optimaal op elkaar worden afgestemd en ontstaan er korte lijnen tussen de medewerkers. Hierdoor zal er meer begrip voor elkaar ontstaan en zal dit de onderlinge communicatie vergemakkelijken, hetgeen uiteindelijk ten goede komt aan de gezamenlijke klant.

Binnen de Breman Installatiegroep zijn diverse voorbeelden te vinden van soortgelijke samenwerkingen tussen installatie- en servicebedrijven. Het bewezen succes hiervan vormt voor Breman Techniek en Breman Service Genemuiden dan ook reden om dit goede voorbeeld te volgen.

Breman Service Genemuiden zal met ingang van 5 januari 2015 haar werkzaamheden uitvoeren vanuit de Nijverheidstraat 35 te Genemuiden.

Kortom: het blijven twee zelfstandige bedrijven, maar door samen te werken vanuit één pand kan de gezamenlijke klant nog beter worden bediend.

Het adres is:

Nijverheidstraat 35

8281 JD Genemuiden

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500