Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kwartaal betalen bij Bibliotheek Zwartewaterland

Geplaatst op: 11 december 2014

Vanaf januari 2015 komt er bij de Bibliotheek Zwartewaterland de mogelijkheid om te kiezen voor een kwartaal abonnement. Ook kan men nu al per sms diverse berichten ontvangen.  Een (bibliotheek) abonnement wordt meestal per jaar aangeboden. Om nu mensen, die daar behoefte aan hebben, tegemoet te treden komt de Bibliotheek Zwartewaterland met kwartaal betalen.

Kwartaal betalen betekent simpelweg betalen per kwartaal tot wederopzegging.
Klanten die per  kwartaal willen betalen, dienen dan wel middels automatische incasso af te rekenen. Om dit te regelen, kan men het beste bij de Bibliotheek langskomen. Als men online lid wordt is het niet mogelijk om per kwartaal te betalen.

SMS ontvangen voor bijvoorbeeld inleveren materialen of reserveringen.
Ook kunnen klanten voor diverse berichten een sms ontvangen, zoals een ophaalbericht van de gereserveerde materialen of als herinnering om de geleende materialen op tijd in te leveren. Dat kan betekenen dat men voortaan minder boete hoeft te betalen, omdat men op tijd de materialen inlevert. Klanten kunnen dit zelf instellen via ‘Mijn Bibliotheek’ op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl of vraag het een medewerker in de Bibliotheek.

Het kwartaal betalen gaat in per januari 2015, de sms berichten service kunnen klanten nu al zelf instellen.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500