Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toch rol voor Mensenwerk

Geplaatst op: 11 december 2014

Welzijn MensenWerk uit Meppel blijft toch betrokken bij het jongerenwerk in Zwartewaterland.  Eerder werd de organisatie bedankt voor de diensten, maar na dreigen met een mogelijke claim  ontstond er toch een gesprek  tussen gemeente en de organisatie. Die ziet kansen om te voldoen aan de eisen die Zwartewaterland aan  de nieuwe opzet van het  jongerenwerk stelt.

Welzijn MensenWerk is sinds  2007 werkgever van de jongerenwerkers. De organisatie werd  buitenspel gezet omdat het college een andere koers wil varen: met minder geld toch meer  bereiken. MensenWerk ziet daarbij een rol voor zichzelf  weggelegd.  In het derde kwartaal van 2015 moet uit een evaluatie blijken of  het  jongerenwerk naar wederzijdse tevredenheid verloopt.

De gemeenteraad moet volgende week donderdag overigens  nog  definitief  instemmen met de nieuwe opzet  van het jongerenwerk en de rol van MensenWerk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500