Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dames DEK winnen

Geplaatst op: 13 december 2014

Foto's John Poot

De waterpolo dames van De Eerste Kolk wonnen hun laatste competitiewedstrijd van het jaar 2014 tegen Flevo uit Nijkerk. De dames kozen gelijk voor de aanval op Flevo en binnen 20sec. scoorde Amanda Kolk het eerste doelpunt voor DEK en na 30sec. scoorde Stephanie Hogeboom de 2-0.

Het leek een mooi begin voor het vervolg van de wedstrijd, maar na de 2-0 was de scherpte een beetje weg. DEK was wel de overheersende ploeg, maar het scoren ging niet zo makkelijk meer. In de tweede periode scoorde Trude van Olst nog wel de 3-1. De derde periode liepen de dames weer uit met een doelpunt van Amanda die de stand op 4-1 zetten. In de vierde periode scoorde Suzette nog twee keer voor DEK waardoor de eindstand op 6-1 kwam. 

Eindstand DEK D1-Flevo 2, 6-1 (2-0 1-1 1-0 2-0)

De heren hebben hun streekderby verloren van Deltasteur uit Kampen met 5-8

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500