Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Halfwerk speelt 350 wedstrijden in twaalf jaar

Geplaatst op: 13 december 2014

Foto Helmich Lubberts

Berry Halfwerk debuteerde op 4 mei 2002 in het eerste elftal van Sportclub Genemuiden. Uit bij Flevo Boys. Twaalf jaar verder kreeg hij zaterdagmiddag een bos bloemen voor zijn 350e wedstrijd in het eerste team. “Je bent sociaal, hebt humor en bent als speler enorm dienstbaar. Je teamspirit is enorm en je bent zeer multifunctioneel”, aldus voorzitter Willem van der Haar.

Halfwerk scoorde 41 keer in al die jaren. Hij woont tegenwoordig in Zwartsluis, maar Van der Haar hoopt dat hij heel wat wedstrijden aan zijn totaal kan toevoegen. Halfwerk was overigens geblesseerd en speelde onlangs al zijn jubileumwedstrijd. Van der Haar wees erop dat hij regelmatig voor deze plichtplegingen op het veld staat. “Ik vertelde het aan het bestuur van Rijnsburg. Dat zei dat ze blij waren dat ze een keer iemand voor honderd wedstrijden mochten huldigen. Dat toont aan dat we een club zijn waarbij veel betrokkenheid is.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500