Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Dijkhuizen en spelersgroep willen met elkaar verder

Geplaatst op: 13 december 2014

Spelers en trainers werken goed samen. Foto Helmich Lubberts

Hans van Dijkhuizen hoopt dat hij toch bij Sportclub Genemuiden kan blijven. Dat zegt hij in een interview op RTV Oost. “Al zal er een hoop water  door het Zwartewater moeten. Spelersgroep en bestuur moeten dan een gesprek aangaan, dat is niet aan mij. Maar ik ga nog niet in gesprek met andere clubs.” Albert Flier zei na  afloop tegen Sportclub TV dat de spelersgroep ook met Van Dijkhuizen door wil.

De trainer had gehoopt op een andere boodschap, maar  stond niet perplex  toen het bestuur meedeelde niet met hem verder te willen. “Ik ben aangesteld door een andere technische man dan die er nu zit. Met hem (Jacob  van Dalfsen, red.) heb ik geen klik”, zegt Van Dijkhuizen tegenover RTV Oost. “Verder heb ik het hier fantastisch naar mijn zin. Ik werk heel goed met de spelersgroep en de technische staf. Ik heb nog nooit met zo’n hechte groep  gewerkt en het is prachtig om daarvan onderdeel uit te maken.”

Dat het tussen spelers en trainers goed zit, bleek na de eerste goal van Genemuiden. Alle spelers stormden op Van Dijkhuizen af. “Ik zag hem al aankomen…”, aldus Van Dijkhuizen, die het gebaar uiteraard als ‘steunbetuiging’ zag. Ook Anne van der Kolk bevestigt tegenover RTV Oost dat de  selectie prima samenwerkt met de Kampenaar en de hele technische staf. Hij zinspeelt ook op een gesprek. De volledige interviews  op www.rtvoost.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500