Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goud voor Kisteman en Beens

Geplaatst op: 14 december 2014

Dian Kisteman en Roos Beens behaalden op respectievelijk een dressuur- en een springconcours de eerste prijs. Ook prijzen op verschillende concoursen waren er voor Jeanine Fuite, Evelien Fuite, Jenayla Roeland, Béanke Roeland en Giovanna Slurink.

Roos Beens sprong in de klasse B, cat. E met haar pony Moving Star te Olst een heel goed en foutloos parcours en pakte de eerste prijs. Jenayla Roeland won met haar pony King of the Disco in de klasse L, cat. DE de derde prijs.

Béanke Roeland sprong te IJsselmuiden met haar paard Charisma (v. Carthino) in de klasse B naar de tweede prijs. Evelien Fuite won daar met Coco Flanel (v. Tenerife) de tweede prijs in de klasse L en de zesde prijs in de klasse B. Jeanine Fuite sprong met Casanova’s Secret naar de tweede prijs in de klasse L. Met Cash F (v. Orame) won Jeanine Fuite ook nog de vierde prijs in de klasse B. Met de veelbelovende driejarige hengst Great Pleasure (v. Zapatero) was Jeanine Fuite naar de finale van het vrij springen geweest. De prachtige vos won de vijfde prijs.

Afgelopen vrijdagavond reed Dian Kisteman met haar paard Whistler een dressuurwedstrijd te Staphorst in de klasse B. Ze reden een prachtige proef en wonnen met ruim 200 punten de eerste prijs,. Ze lieten daarbij 23 combinaties achter zich. Giovanna Slurink reed aldaar met Dievittorio in de klasse M1/M2 een mooie proef. Met 191 punten won zij de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500