Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel aanmeldingen scholenvolleybaltoernooi

Geplaatst op: 15 december 2014

Aanstaande woensdag, 17 december, organiseert volleybalvereniging Ruutvoorn in samenwerking met de buurtsportcoaches een scholenvolleybaltoernooi. Het aantal teams dat deel zal nemen aan deze middag is 29. Deze teams zijn afkomstig van 12 verschillende basisscholen uit Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk en Genemuiden.

Alle teams, bestaande uit groep 7- en 8-leerlingen, spelen in poules van 5 teams om een plaats in de vervolgrondes. Uiteindelijk wordt er tijdens de laatste wedstrijden gestreden om plek 1 t/m 12. De opening van het toernooi zal plaatsvinden om 13.45. De finale wordt gespeeld om 17.15, waarna de prijsuitreiking volgt.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken of de teams aan te moedigen. De kantine in de Overtoom is deze middag geopend.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500