Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen gehaktballen met saté

Geplaatst op: 16 december 2014

Terwijl de regen met bakken uit de lucht valt, gaat de Wintermarkt in ’t Olde Staduus uiteraard gewoon door. Ook de kraam voor het gebouw weet van geen wijken. “Vanochtend was het gezellig druk. Voor de middag hoopten we dat de marktbezoekers bij ons zouden komen, maar ja, met dit weer…”, zegt Laura Duitman van Philadelphia, die desondanks nog behoorlijk wat mensen aan de kraam krijgt. De redacteur van Genemuiden Actueel besluit tot aanschaf van een zakje kerstchocolade over t${USER_EMAIL}e gaan. Voor twee euro, geen geld. “Gehaktballen met saté zijn lekkerder”, klinkt het van achter de  kraam. Die verwachten we dan de volgende keer maar op de kraam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500