Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Noro-virus Meente op z’n retour

Geplaatst op: 16 december 2014

(door Enrico Kolk/De  Stadskoerier) GENEMUIDEN – Het heersende Noro-virus in de Meente is afgenomen in grootte. Dat zegt woordvoerder Roelien Gorter van IJsselheem. Alleen in de woningen waar mensen zelfstandig wonen, heerst het virus nog. Het virus brak vorige week woensdag uit. Toen heerste dat op de afdeling Psychogeriatrische zorg, die woningen zijn weer vrijgegeven. Het is voor bewoners en bezoekers van belang om de hygiëne-maatregelen in acht te nemen, meldde de woordvoerder woensdag. “Dat betekent handen wassen bij het in- en uitgaan van een woning. En als bezoekers thuis zijn moeten zij nog een keer handen wassen.” De Meente gaat niet dicht voor bezoekers: “Dat zou erg jammer zijn voor de bewoners, zeker in deze tijd van het jaar, als er niemand komt.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500