Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Damestrainer Mulder blijft

Geplaatst op: 18 december 2014

Foto Helmich Lubberts

Deze week zijn Jan Mulder & SC Genemuiden het eens geworden over contractverlenging voor seizoen ‘15/’16. Een nieuwe overeenkomst met de fanatiek en gedreven Jan Mulder was vrij snel in kannen en kruiken. Dit omdat beide partijen zeer tevreden zijn over de huidige gang van zaken.

De doelstelling voor SC Genemuiden VR 1 uitkomend in de 2e klasse blijft om dit seizoen te eindigen in de top 5 en wellicht een periode titel te veroveren. Het komende jaar zal Jan Mulder zich ook meer bezig gaan houden met het trainen van talenten en het ondersteunen van de dames/meisjes – jeugdtrainers.

Het bestuur van Sportclub Genemuiden wenst Jan Mulder veel succes het komende jaar en bedankt hem voor het welgestelde vertrouwen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500