Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Schoonewelle-van der Velde viert gouden huwelijksjubileum!

Geplaatst op: 18 december 2014

Op 18 december 1964 traden Willem Frederik Bernhard Maurits Gustaaf Schoonewelle en Janna van der Velde in Oldebroek in het huwelijk. Burgemeester Bilder gaat hen vandaag (18 december),precies 50 jaar later, persoonlijk feliciteren met dit heugelijke feit.

Janny werd geboren in Hattemerbroek, gemeente Oldebroek en Wim in Zwartsluis. Zij leerden elkaar kennen in de verffabriek waar zij beiden werkten. Hij op kantoor en zij in het laboratorium. Na 10 jaar ging Wim bij Heembeton werken. Janny verzorgde het gezin. Zij kregen 4 kinderen en hebben inmiddels ook 8 kleinkinderen. Janny was ook jarenlang “oppasmoeder”.

Wim was altijd heel actief op maatschappelijk vlak. Daarnaast was hij ook ambtsdrager binnen de gereformeerde kerk. Het echtpaar geniet nog een goede gezondheid. Zij wandelen graag en vaak. Ook vinden zij het leuk om op huizen te passen. Dit gaat via een stichting in Epe. Hierdoor leren zij andere mensen kennen en “wonen” zij ook eens in een andere omgeving.

Het echtpaar wil hun dankbaarheid uiten in een korte dankdienst die zij in het kader van hun jubileum hebben belegd. Aansluitend is er een receptie. Een feest met het gezin hopen zij op een later moment nog te vieren!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500