Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJskoningin siert kerstviering OBS De Toermalijn in Hasselt

Geplaatst op: 18 december 2014

Op woensdag 17 december 2014 vond op OBS De Toermalijn in Hasselt de traditionele kerstviering plaats. Ouders en leerlingen maakten weer heerlijke hapjes voor het sfeervolle kerstdiner. Leerkrachten toonden een komische kerstvoorstelling. Maar hoogtepunt was wel het bezoek van de ijskoningin. Vanuit het hoge noorden bracht zij alle leerlingen een witte kerst.

Vol bewondering staarden de leerlingen de ijskoningin aan toen zij een bezoek aan hun klas bracht. De witte marshmallows die zij uitdeelde, symboliseerden natuurlijk de witte kerst waar iedereen zo op hoopt. Na het kerstdiner namen alle leerlingen plaats in de centrale hal voor een komische kerstvoorstelling van de leerkrachten. Ingrediënten: vier zwervers, twee rendieren, een personal trainer en iets te zware kerstman. Met een daverend applaus lieten de leerlingen weten dat ze volop hebben genoten.

Gezellige afsluiting

Aan het eind van de kerstviering kwamen de ouders hun kinderen weer ophalen. Maar niet voordat ze een bekertje warme chocolademelk of glühwein hadden gedronken. Na deze gezellige afsluiting gingen alle kinderen snel naar huis om zich op te maken voor de laatste twee schooldagen van het jaar.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500