Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Laura plagen is het leukst (column Laura Duitman)

Geplaatst op: 19 december 2014

En dan is het alweer december.. Het jaar is voorbij gevlogen, we kijken terug op ons eerste jaar in het Olde Staduus! Toen wij eind september 2013 zijn gestart was het nog wel even wennen, het gebouw was nog vol op in verbouwing en niemand kende elkaar. Soms viel het niet mee als er vol op werd verbouwd, geboord, geschuurd en getimmerd. Medewerkers maakten altijd een praatje en waren nieuwsgierig naar al die monteurs, timmermannen, elektriciens en stukadoors die het Staduus passeerden. Ik kreeg dan ook meestal te horen van de werkmannen, dat men het jammer vond om naar de volgende klus te gaan. Een teken dat de medewerkers zich heel goed kunnen aanpassen en dat we overal het beste van weten te maken.

Medewerker Gerben zei onlangs, “we hebben in het begin als team veel meegemaakt, en daarom zijn we nu een nog beter team!” En daar ben ik het helemaal mee eens! Het is ook fijn dat we nu iedereen in het gebouw kennen, we werken nu op een prettige manier samen met o.a. de Bibliotheek en Jeugdhonk 3:16 en de andere gebruikers van het pand.

Het mooie aan dit project ’t Olde Staduus is, dat men naar elkaar omziet en dat met elkaar wil samen werken naar een mooie ontmoetingsplek hier in het centrum van Genemuiden. Naar mijn idee is dat een mooie kerstgedachte, naar elkaar omkijken, helpen en samen te werken. Dit alles had zeker niet zonder alle vrijwilligers gekund die zich hebben ingezet afgelopen jaar! Mooi om te zien dat hier in Genemuiden mensen betrokken zijn en zich hiervoor willen inzetten.

Tot slot heb ik aan de medewerkers gevraagd wat ze het allerleukste vinden van 2014 en wat ze van hun werkplek vinden.. Ik kreeg de antwoorden, goede sfeer, gezellig, leuk werk, mooie keuken en de gehaktbal met satesaus…..

Esther van Ittersum zei; “En weet je wat ik echt het allerleukste vind…? Laura plagen!” Dat laatste neem ik dan maar voor lief..

Tot slot wens ik namens het team van Philadelphia jullie allemaal fijne kerstdagen en een mooi 2015 toe! Tot volgend jaar!

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500