Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op straat zingen op Eerste Kerstdag

Geplaatst op: 20 december 2014

Wie wil op eerste kerstdag 2014 vroeg opstaan om samen met een groep enthousiaste jonge en oudere zangers een tocht door een wijk van Genemuiden te maken. Een zangtocht die al enkele jaren door Stichting Gospelevenementen Genemuiden georganiseerd wordt. ” Één lied zullen we zeker zingen, “Ere zij God”. Het lied dat door de Engelen gezongen werd om de geboorte van de Here Jezus Christus aan te kondigen”, aldus de organisatie.

” Het lied dat de Herders in beweging bracht, om de geboren Heiland in de voederbak op te zoeken. Na dit bezoek gingen zij vertellen wat ze gezien hadden. Als gelegenheids groep willen wij op deze ochtend met onze stem hetzelfde doen. Zingen tot eer van God en daarbij de mensen op deze wijze laten weten dat de redder van deze wereld is geboren. We vertrekken om 06.00 vanaf “de Schakel en hopen rond 07.30 uur hopen terug te zijn waar we onder het eten van een broodje terug kunnen kijken op onze rondgang.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500