Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljartvereniging HZW sluit jaar in stijl af

Geplaatst op: 22 december 2014

Afgelopen week werd er nog volop gespeeld in de onderlinge competitie en werden er nog diverse

wedstrijden uit gevochten op het groene laken , een speler die het dit jaar erg goed doet is Aart van Dijk , die eerst de kampioen van vorig jaar Johan Klaver klop gaf en daarna good old Klaas Timmerman aan de zege kar bond . Hij is dan ook grote kanshebber voor de titel in ieder geval is hij Herbstmeister !!

Vermeldenswaardig is dat voorzitter Klaas v/d Berg , A J.v.Dijk een lesje gaf en maar even een serie van 50 caramboles uit zijn glasvezel stok toverde .

In de tweede klasse won Gerrit Rietman eenvoudig zijn partij tegen Gerrit van Someren en deelde hiermee een gevoelige klap uit aan de naaste concurrentie , sinds Gerrit ook de taak van Barkeeper op zich heeft genomen , speelt hij een met speels gemak zo tussen de bedrijven door z.n concurrenten zoek.

De opkomst was deze laatste keer iets minder omdat er veel spelers met kerstverlof waren of de laatste wedstrijd voor de kerst er de moed niet meer voor op konden brengen om deze toch zware competities te volbrengen.

Wie er eens een een balletje wil stoten is van harte welkom in het biljart centrum , waar ook vaak s,middag vanaf ca 16 uur al gespeeld kan worden.

Uitslagen Biljartvereniging HZW ronde 15Stand 1e klasse na RONDE 15

Stand 2e klasse na RONDE 15

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500