Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mevrouw G. Horstman-Middag 101 jaar

Geplaatst op: 22 december 2014

Mevrouw G. Horstman-Middag wordt op 1 januari 101 jaar. Burgemeester Bilder gaat haar persoonlijk feliciteren met dit heuglijke feit.

Op 1 januari 1914 werd Gerritje Middag in Heino geboren. Na de lagere school bezocht zij de modevakschool. Samen met haar man kreeg ze 3 dochters, 7 kinderen en 8 kleinkinderen. Haar man moet zij al bijna 20 jaar missen. Tot haar 91ste levensjaar woonde zij zelfstandig. Met heel veel plezier woont zij nu al 4 jaar in de Hazelaar.

Haar grote hobby was kleding maken en handwerken. Door haar beperkte gezichtsvermogen heeft zij dat moeten opgeven. Ook het lezen gaat helaas niet meer. Nu geniet zij van bandopnames en luisterboeken. Maar ook voor een spelletje Bingo of Rummikub is zij altijd in! Zij geniet van de vele activiteiten die er in de Hazelaar worden georganiseerd. Met name de muziekuitvoeringen. Haar conditie houdt zij op peil met gymnastiek. Zij beluistert dagelijks het journaal en heeft belangstelling voor alles wat er om haar heen gebeurt.

In dankbaarheid kijkt zij uit naar het feestje met familie en bewoners. Ook het bezoek van burgemeester Bilder vindt ze waardevol en gezellig.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500