Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rutger Eenkhoorn succesvol op gewestelijk kampioenschap.

Geplaatst op: 22 december 2014

KWF KANKERBESTRIJDING rijder Rutger Eenkhoorn is zaterdagavond tijdens een spannende wedstrijd op de ijsbaan in Deventer, nipt geëindigd op een derde plaats. In een chaotisch finale wist de rijder van STG De Eendracht uit Genemuiden met een close finish de snelle sprinters voor te blijven in de eindsprint.
De wedstrijd begon direct al met tempo, wat voor Rutger een pluspunt was. Omdat er een paar sprinters meereden die tot de landelijke top behoren, was het zaak het tempo hoog te houden. In de finale kwam de onervarenheid van de sprinters naar boven, een werd er aangetikt en kwam bijna ten val, de ander kwam ten val, waardoor Rutger moest corrigeren en zo wat tempo verloor, maar uiteindelijk  verdienstelijk de derde plaats opeiste.

Sfeerbeelden zijn binnenkort te zien op youtube: rutgeronskates media 
Facebook: rutgeronskates 
www.rutgeronskates.nl

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500