Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel interesse in Triviant 2015

Geplaatst op: 4 januari 2015

Al meer dan twintig teams hebben zich opgegeven voor de Triviantwedstrijd op vrijdagavond 30 januari a.s. in d’Overtoom. Teams die in de vorige jaren deelnamen en nieuwe veelbelovende teams zullen weer strijden om de Triviant-uil, de trofee die nu in het bezit is van de Biljartvereniging Het Zwartewater.

De jury, bestaande uit Nelleke van Dalfsen en Gijs van Dalfsen, is al weer druk bezig om de vragen te bedenken. Nelleke van Dalfsen: “Wij hebben er weer zin in! Het is een hele klus om goede, originele vragen over allerlei onderwerpen te bedenken, maar dit gaat ons zeker lukken. Wij hopen dat de deelnemers de juiste antwoorden kunnen geven. De heftige discussies tijdens de “nabespreking” in de kantine gaan eigenlijk nooit over de vragen maar bijna altijd over de gegeven antwoorden.”

De organisatie heeft diverse teams die al eerder deelnamen, schriftelijk benaderd, een aantal daarvan heeft nog geen bevestiging van deelname ingeleverd. Dit kan bij Reinier van de Pol (rvdpol@hetnet.nl) of Gijs van Dalfsen (g.vandalfsen@12move.nl).

Nieuwe teams kunnen zich natuurlijk ook nog opgeven voor 15 januari 2015.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500