Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water gaat voor kerstcd

Geplaatst op: 5 januari 2015

Na medewerking aan de Kerstnachtdienst in de Gereformeerde Kerk in Genemuiden is voor de Genemuider Gospelgroep Living Water het nieuwe jaar weer begonnen. Een bijzonder jaar wordt het omdat de groep, onder leiding van Ingrid de Goeij,  een “oud plan” nieuw leven in blaast. Gezien de enthousiaste reacties op de gehoorde kerstmuziek wil Living Water eind 2015 een CD uitbrengen met kerst repertoire. Dit zou dan de eerste kerst CD van Living Water worden. Ook enthousiast geworden tijdens de kerstnachtdienst, kom dan naar onze wekelijkse repetitie avond, om sfeer te proeven en om eventueel al mee te zingen. Iedere donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur oefenen we in de Gereformeerde Kerk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500