Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oud olympisch roeier in het Botterhuus

Geplaatst op: 5 januari 2015

De stichting Zwartsluizer Botter ZS13 start aanstaande vrijdagavond 9 januari 2015 vanaf 20:00 uur met de eerste winteractiviteit van het jaar in het Botterhuus. Oud olympisch roeier Henk Rouwe vertelt over zijn avontuurlijke zeiltocht naar de Azoren.

Henk Rouwé studeerde tandheelkunde aan de Rijks Universiteit Groningen en nam op 26 jarige leeftijd deel aan de Olympische Spelen van 1972 in München, aan het onderdeel acht met stuurman. Naast het roeien is Henk ook een zeer ervaren en avontuurlijk zeiler en ondernam hij vele verre reizen met zijn zeilschip naar onder andere IJsland, Schotland en de Azoren. Op vrijdagavond vertelt Henk vol passie over zijn zeiltocht naar de Azoren in het Botterhuus aan deMastenmakersstraat 19a in Zwartsluis.

Het belooft weer een zeer boeiende en gezellige avond te worden en een mooie start van het
nieuwe jaar.

Wij hopen u te mogen verwelkomen vanaf 19:30 uur, de entree bedraagt € 5,00 inclusief een kop
koffie.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500