Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Racoon naar Zwolle

Geplaatst op: 6 januari 2015

Zojuist bevestigt Hedon de komst van een van Nederlands grootste bands van het moment; Racoon zal op vrijdag 20 maart optreden in het Zwolse poppodium. Het concert maakt onderdeel uit van de All In Good Time tour; vernoemd naar het gloednieuwe gelijknamige album dat 13 februari zal verschijnen. Voorverkoop voor het concert start aanstaande zaterdag op 10 januari om 10:00 uur.

Het vorige werk, Liverpool Rain stamt alweer uit 2011. Er wordt dan ook halsreikend uitgekeken naar het aankomende studioalbum All In Good Time. De eerste single Brick By Brick slaat al net zo goed aan als de bekende hits Brother, Love You More, Oceaan en No Mercy. Met een nieuw album op de planken kan een grootse tour natuurlijk niet achterblijven en de eerste show in de HMH is al uitverkocht. Het is de grootste tour tot nu in de carrière van de Zeeuwse band.

Zanger Bart vertelt aan 3FM: “We zijn super trots op de nieuwe liedjes en we hebben dan ook heel veel zin om ze tijdens de tour voor het eerst live te gaan spelen en delen met onze fans. We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!”  De band gaat met de tour langs vijf grootste zalen in Nederland, maar gelukkig worden de poppodia niet overgeslagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500