Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sport barst weer los in d’ Overtoom

Geplaatst op: 8 januari 2015

Na het Zwartewaterlandtoernooi en de Ruutnacht is het komende zaterdag weer een ‘normale’ zaterdag in de Overtoom. De jongste jeugd van Sportclub maakt gedurende een aantal weken op zaterdagochtend gebruik van de sporthal. Zij voetballen van 8.30 tot 11.00. De trainingen van EGSV schuiven hierdoor op. Zaterdag trainen zij van 11.15 tot 13.15.

Vanaf 12.00 is er in 2 zalen CMV volleybal van Ruutvoorn. Er staan maar liefst zeventien wedstrijden gepland. Tegenstanders komen deze keer uit Westenholte, Zwolle ’s Heerenbroek Rouveen en Ijsselmuiden. De teams zijn opnieuw ingedeeld. Voor Ruutvoorn betekent dit dat er weer op 0 begonnen moet worden. Na de kampioenschappen van voor de kerst een mooie sportieve opdracht. Om half speelt Ruutvoorn MA tegen De Bevers uit Lemelerveld. Een strijd tussen de nr 3 en 4. Dames 1 speelt tegen SVI deze middag. De eerste wedstrijd van de competitie werd met 4-0 verloren in Zwolle. Tijd voor revanche.

Verder activiteiten in de Overtoom de komende maanden:

30 januari Triviant

21 februari Blue Notes Evening m.m.v. Anders dan Normaal, Bluebettes, Blue Finger Connection

21 maart Rock Evening

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500