Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dampende rockmuziek op Rock Evening

Geplaatst op: 15 januari 2015

21 maart vindt er in de Overtoom alweer de 8e editie plaats van het jaarlijkse rockfeestje van Zwartewaterland, de Rock-Evening. Hoofact dit jaar is de uit Beverwijk afkomstige zes koppige band band Dr.Jekyll&Mr. Hyde. Ervaren mannen op het gebied van ouwe dampende rockmuziek.

Het voorprogramma is traditioneel voor een jonge band uit de omgeving. Deze keer valt de eer te beurt aan With Fangs and Claws uit Kampen. Zij krijgen de mogelijkheid om zich aan een breed publiek te presenteren op de Rock-Evening. Verdere informatie over de aanvangstijd etc, wordt binnenkort gepubliceerd.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500