Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jacob van Dalfsen weg bij Sportclub

Geplaatst op: 16 januari 2015

Jacob van Dalfsen stopt als bestuurslid Technische Zaken. Dat meldt het bestuur van Sportclub Genemuiden vrijdag aan het einde van de middag. “Het bestuur heeft grote waardering voor de energie en inbreng van Jacob en zijn team en de manier waarop hij de organisatie heeft ingericht. Het bestuur zal zich gaan beraden omtrent de invulling van de opengevallen portefeuilles”, is de verklaring.

“Na zijn aanstelling als bestuurslid heeft Jacob zijn werkzaamheden voortvarend opgepakt en heeft hij zijn portefeuille een meer gestructureerde inhoud gegeven. In samenwerking met een team van adviseurs op verschillende vakgebieden is inmiddels een professionele organisatie neergezet die te allen tijde overdraagbaar is. Zo is onder meer een convenant met Fytac voorbereid en gesloten, dat voorziet in een regie op daadkrachtige begeleiding van fysiek en mentaal welzijn.

Echter, sinds december 2014 is er (te)veel commotie ontstaan binnen Sportclub Genemuiden. Het unanieme bestuursbesluit om de contracten met de huidige technische staf niet te verlengen heeft in de periode daarna voor een bestuurlijke impasse gezorgd.

Om een einde te maken aan deze impasse en om te trachten rust te creëren heeft Jacob zich bereid verklaard terug te treden en met onmiddellijke ingang zijn portefeuille beschikbaar te stellen. Het bestuur respecteert zijn besluit en heeft dit inmiddels aanvaard. In navolging van hem heeft ook zijn team het besluit genomen de werkzaamheden te beëindigen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

5 thoughts on “Jacob van Dalfsen weg bij Sportclub

 1. Henk schreef:

  Sorry Jacob van Dijk moet natuurlijk meneer van Dalfsen zijn excuus hiervoor.

 2. Henk schreef:

  De trainer niet professioneel,Jacob van Dijk niet professioneel ,de voorzitter die bij het gesprek was niet professioneel ,het bestuur niet professioneel .Moet dit allemaal in een doofpot?Hier hoord toch openheid van zaken te komen op een ledenvergadering ,Als zelfs de vrouw van de heer van Dalfsen zich hier al mee gaat bemoeien zijn wij wel heeeel diep gezonken toch?

 3. Cor schreef:

  Laten we nu zorgen voor rust! We praten over mensen die vrijwilligers functies bekleden! Er zijn al veel mensen beschadigd, terecht of onterecht. Sc is indirect hier ook slachtoffer van. Ik hoop dat er nu rust komt voor alle betrokkenen. Dit verdienen ze allemaal. Ik hoop dat Sc 1 vanmiddag alle frustraties van zich afspeeld en een goed resultaat neer zet! En als we onverhoopt verliezen, niet iedereen met modder gaat gooien! Ons Sc lied luidt: Sc 1 zijn we allen …… En daarop zijn we heel trots!

 4. Petra van Dalfsen-Kattenberg schreef:

  Beste John en Henk,

  Bedankt voor jullie reactie. Als jullie nog eens je persoonlijke mening willen uiten dan graag in een face to face gesprek. Je weet me dan vast wel te vinden. Ik ben de vrouw van de veel besproken Jacob van Dalfsen.

  Hartelijke groeten van
  Petra van Dalfsen-Kattenberg

 5. Jaap schreef:

  Laat me raden dat doe je vaak bij een soap het nog zittende bestuur zal zich beraden ik zal de invullen voorspellen zou er al contact gelegd zijn met oud bestuuurslid TZ en zou die dan weer op het toneel komen we wachten af maar zal mij niets verbazen dat deze voorspelling juist is????

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500