Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK verliest in Hattem

Geplaatst op: 17 januari 2015

Foto John Poot

De dames van De Eerste Kolk mochten vanavond hun eerste waterpolowedstrijd van het nieuwe jaar spelen, in Hattem tegen Hatto-Heim, de koploper van de competitie. De dames (spelend met de gekleurde caps) begonnen goed aan de wedstrijd er werd gelijk gekozen voor de aanval, maar het was Hatto-Heim die de score opende,  maar DEK wist toch weer op gelijke hoogte te komen. En zo ging het de hele wedstrijd door.  Aanvallend had DEK niks te klagen de teams waren aan elkaar gewaagd, maar het scoren was toch moeilijk voor DEK. Het laatste partje duurde net 28 sec. te lang,  want toen wist Hatto-Heim de 6-5 binnen te tikken. En kon DEK zonder punten weer naar Genemuiden. De dames waren tevreden over het gespeelde spel. Alleen zonder punten naar huis was erg zuur.  

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500