Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schuitema en Wijhese Veer willen pont overnemen

Geplaatst op: 19 januari 2015

Foto Erik Eenkhoorn

Schuitema BV en Wijhese Veer BV (eigenaren van ponten in Olst en Wijhe) zijn voornemens de pont tussen Genemuiden en Zwartsluis over te nemen. Dat zegt eigenaar Bert Keukenkamp van Wijhese Veer.

“Het is nog niet helemaal rond, maar het is wel de bedoeling”, vertelt hij. “We moeten nog wat dingetjes doorspreken met Connexxion en gemeente.” Het is het resultaat van een aanbestedingstraject dat Connexxion voerde. “We (hij en Schuitema, red.) hoorden al langere tijd dat het niet goed ging met deze pont. Toen dachten we ‘dit is ook Overijssel, hier willen we wel wat mee doen’.” Hij wil nu nog niet verder uitwijden over de overname, totdat het rond is. Connexxion en gemeente wilden niet reageren.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500