Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters strikken Zwolse Chinees

Geplaatst op: 21 januari 2015

Op 14 en 21 maart staat het voorjaars biljarttoernooi op de agenda van biljartvereniging HZW in Genemuiden. Het in de regio bekende restaurant De Lange Muur uit Zwolle heeft hiervoor een fraai prijzenpakket beschikbaar gesteld in de vorm van een groot aantal horeca waardebonnen.

Eigenaar Kees Poon van de Lange Muur: “al vele jarenlang geniet ons restaurant in de gehele regio van Zwolle een uitstekende reputatie. Vanzelfsprekend zijn wij daar bijzonder trots op. Ook in ons specialiteiten restaurant en aan de afhaalbalie mogen wij wekelijks veel vaste klanten uit de regio Zwartewaterland ontvangen. Onze exclusieve Aziatische gerechten worden daar ook bijzonder gewaardeerd. Biljartvereniging HZW is een actieve vereniging in de regio en daar werken wij inzake promotie van ons bedrijf graag mee samen”.

Jan Bakker van de HZW evenementen commissie: “het verbaast mij niet dat het Zwolse Restaurant De Lange Muur gekozen heeft voor samenwerking met HZW. Veel aan de weg timmeren in de regio is de visie van onze vereniging en dat combineert uitstekend bij de promotieplannen en activiteiten van het restaurant. Aan HZW de taak om er een heel bijzonder toernooi van te maken”.

Het toernooi wordt op zaterdag 14 en 21 maart gespeeld in het clubgebouw van HZW in Genemuiden. Het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 48 en de inschrijving is tot 20 februari a.s. Let op: vol=vol. Alhoewel de inschrijving tot 20 februari a.s. is bestaat er nu al veel belangstelling voor het evenement. Maar liefst 36 biljarters van diverse verenigingen uit de regio hebben zich inmiddels aangemeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500