Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Knappe resultaten voor badmintonners

Geplaatst op: 24 januari 2015

De badminton heren uit Genemuiden hadden de afgelopen periode 2 wedstrijden te spelen. Eerst was er een uitwedstrijd tegen Dedemsvaart. Deze tegenstander stond voorafgaande aan de wedstrijd “stijf” onderaan en stond dit na deze wedstrijd nog steeds. Alleen 1 heren dubbelspel ging voor de Genemuidenaren verloren. Eindstand 7 – 1 voor Genemuiden.

Ook was er nog een thuiswedstrijd tegen Zwolle. Ondanks dat de Zwollenaren met twee sterke invallers kwamen werd deze wedstrijd met 8 – 0 gewonnen, ook hier was maar 1 x een derde set nodig. Wel moet vermeld worden dat bijna alle sets erg krap werden gewonnen door Genemuiden. Door deze 2 grote overwinningen staat Genemuiden nog steeds stevig op de derde plek maar Hardenberg blijft Genemuiden op de hielen zitten en met een zware programma voor de boeg is het nog lang niet zeker dat dit zo blijft.

Ook het mixteam speelde afgelopen periode een wedstrijd, thuis tegen kampioenskandidaat Vollenhove. In deze wedstrijd was het al snel 0 – 4, zodat er nog maar weinig eer viel te behalen in deze wedstrijd. In de 4 enkel partijen werd gelukkig toch nog 2 punten behaald wat een 6 – 2 nederlaag betekende. In de laatste periode werd er door de grootste concurrenten veel punten verloren waardoor Genemuiden “de rode lantaarn” heeft kunnen overdoen aan Appelscha, maar ook hier is de voorsprong nipt

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500