Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hennie Vrienten naar Zwolle

Geplaatst op: 29 januari 2015

Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten, zanger van de legendarische band Doe Maar, terug met de plaat ‘En Toch…’.  Veertien volwassen singer-songwriter nummers die als mentale snapshots een prachtig luisteralbum vormen. Het optreden op vrijdag 13 februari in Hedon is semi-seated en ongeplaceerd. De toewijzing van stoelen gaat op volgorde van binnenkomst op de avond zelf. Tickets voor het balkon zijn staplaatsen. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

“Ik heb een heel groot gedeelte van mijn leven verspild aan dingen perfect te krijgen. Nu doe ik mijn uiterste best om de perfectie buiten te sluiten; om het toeval en de rafeltjes te omarmen”, aldus Vrienten.

Op ‘En Toch…’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en gespeeld met de band MY BABY en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel en zoon van. ‘En Toch…’ is echt een album; één geheel met kop en staart.

Tijdens het optreden live in Hedon speelt Henny Vrienten met MY BABY, Wouter Planteijdt en Hein Offermans.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500