Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK zwemt goed tijdens Swimkick wedstrijd

Geplaatst op: 1 februari 2015

Zaterdag 30 januari zwom DEK in zwembad Bestevaer in Genemuiden deel 3 van de Swimkick: de wedstrijden voor de zwemmers tot 12 jaar. De andere deelnemende verenigingen waren De IJsel uit Deventer, Hera’11 uit Raalte en ZPC Nieuwleusen. Van DEK verschenen 15 zwemmers aan de start. Er waren 22 persoonlijke uitslagen waarvan 15 Persoonlijke Records.

Michelle van den Berg won met een nieuw persoonlijk record goud op de 100 meter schoolslag, Nineke Siebert ging met tweemaal goud naar huis: 50 meter schoolslag en 25 meter rug, waarbij ze ook een persoonlijk record zwom op de schoolslag.  Er was zilver voor Lotte Bakker. Michelle van den Berg, Sanne van Luijk en Steijn Schutten. Voor Brinn Schutten was er tweemaal brons.

Ook de estafetteploegen waren succesvol met tweemaal zilver: Voor de 4 x 50 meter wissel verschenen Lara Tuinman, Lars Tuinbeek, Michelle van den Berg en Sybren Bos aan de start. Het team voor de 4 x 25 meter wissel bestond uit Daphne Breurkens, Steijn Schutten, Ellyne Voorhorst en Jirsca van Dalfsen.

De totale uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com Daar vindt u ook foto’s en filmpjes en uiteraard meer informatie over wedstrijdzwemmen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500