Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK glijdt uit in Zwolle

Geplaatst op: 2 februari 2015

DEK (spelend met de blauwe caps) begon sterk aan de wedstrijd, liet gelijk zien dat ze voor de punten gingen. Swol had in het begin wel wat moeite met de manier van spelen van DEK. Maar zoals het vaker gaat met DEK is dat de tegenstander als eerste scoorde.

De 2de periode ging de wedstrijd gelijk op kansen waren er over en weer bij DEK mist men een goeie midvoor (spits) die de doelpunten maakte. Maar keeper Jan-Dirk  Kattenberg hield DEK in de wedstrijd door een 5meter (strafworp) tegen te houden. De 3de periode ging eigenlijk op dezelfde voet verder. Alleen scoorde Swol twee keer en wist Dinand van Dijk de aansluitende treffer te scoren voor DEK. De 4de periode probeerde DEK toch voor de winst te gaan maar de ballen kwamen moeilijk bij de midvoor Swol wist nog twee keer te scoren, en aan de kant van DEK scoorde Dinand van Dijk en Ruben Beens nog. Waardoor de winst in het zwembad ‘de vrolijkheid’ in Zwolle bleef.

Eindstand: Swol 1894 4 – DEK H1 5-3 (1-0,0-0,2-1,2-2)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500