Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veiling voor een appel en een ei brengt €1.775 op!

Geplaatst op: 7 februari 2015

30 euro geboden! Een mooie tv met hdmi, vga, maar geen videoband, schreeuwt Mark van Dijk door de zaal! De sfeer die er was bij de TEA was om te smullen, evenals de cupcakes die er stonden! De opbrengt van de veiling die de Tiener Evangelisatie Activiteiten organiseerde was bestemd voor ‘Voedselbank Zwartewaterland’. Na de lekkere patat met een kroket vertelde een bestuurslid van de voedselbank wat zij doen, en vertelde dat 30 á 35 gezinnen gebruik maakten van de voedselbank. Na schatting zal dit de komende jaren oplopen tot 50 gezinnen.

De jeugd struinde door Genemuiden om voor een appel en een ei, met iets terug te komen dat meer waarde had! En dat is ze goed gelukt! Een heuse flatscreen, een mountainbike, die overigens goed veerde, en de toppers van de avond waren toch wel de wijnpakketten! Beginbod werd vastgesteld door de tieners, die voor deze pakketten een bedrag hadden vastgesteld van 15 euro. 20, 25, 35, eenmaal…. 50, 95, en uiteindelijk 115 euro opgebracht!

Ook was er een mooie mand te koop. “Merk”, klinkt het door de zaal? ehhh…. “Riverdale” schreeuwen de veilingmeesters Roetman en van Dijk! Uiteindelijk is deze verkocht voor 15 euro!

De opbrengst van de veiling is €1775

Foto’s Erik Eenkhoorn

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500