Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Waterpolo wint in spannende wedstrijd

Geplaatst op: 7 februari 2015

Foto's John Poot

De heren van DEK wonnen thuis met 7-6 van De Houtrib 3 uit Lelystad. De heren (spelend met witte caps) begonnen gelijk met de aanval en liepen uit naar  4-0 in de 1ste periode. De 2de periode kregen DEK iets meer tegenstand en wist De Houtrib toch een keer te scoren. De 3de periode ging gelijk op maar DEK kon de score niet verder uitbouwen. De teams scoorden allebei nog wel. De 4de periode kregen de polderboeren het op hun heupen en werd  het een eenrichtingsverkeer naar de goal van DEK, Houtrib scoorde 4 keer. De laatste 2 minuten wist DEK zich toch te herpakken en konden ze met verdedigen de overwinning in Genemuiden  houden.

De eindstand: DEK – de Houtrib 3 7-6 (4-0,2-1,1-1,0-4)  

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500