Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA wil Van der Vegte in de Staten helpen

Geplaatst op: 10 februari 2015

Het CDA Zwartewaterland is de lokale campagne voor de Provinciale Staten verkiezingen begonnen. Die zijn op 18 maart. Met het overhandigen van de verkiezingsposter door wethouder Dick Visserman aan nummer 8 op de CDA-lijst, statenlid Marco van der Vegte, is de campagne nu vol van start gegaan.

In het dagelijks leven is Marco agrarisch ondernemer in Mastenbroek. Hij wil zich de komende jaren inzetten voor een leefbaar platteland in Overijssel waarbij de plattelandseconomie evenwichtig samengaat met natuur en landschap, vrijetijdseconomie en toerisme.

Op 23 februari is naast Marco van der Vegte ook gedeputeerde Hester Maij gastspreker op de ledenvergadering van het CDA. 6 maart vindt een bijzondere avond plaats in De Kaaihof in Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500