Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Intiem en muzikaal Valentijnsdiner

Geplaatst op: 11 februari 2015

Komende zaterdag samen met geliefde, vrienden of familie genieten van een heerlijk 4-gangen Valentijnsdiner. Dat kan in De Kaaihof. De avond wordt muzikaal omlijst met een intiem huiskamerconcert van de welbekende Gaellemuniger band Juust afgewisseld met Blisses. Een driemansformatie met een verrassend breed repertoire, bestaande uit zangeres Hanneke Elskamp en muzikanten Jeffrey van Werven en Gert Lok. Dat wordt dus dubbelop genieten van een bijzonder avondje uit met heerlijke gerechten en gezellige muziek.
Reserveer nog een tafel via telefoonnummer (038) 38545 33 of mail via info@dekaaihof.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500