Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rockevening met dampende band

Geplaatst op: 11 februari 2015

Zaterdag 21 maart vindt in de Overtoom weer het jaarlijkse rockfeestje van Zwartewaterland en omgeving plaats. Voor de 8e keer wordt er een avondje rocken georganiseerd dat zich inmiddels een vaste plaats heeft verworven in de agenda van menig muziekliefhebber in de regio. Deze keer heeft de organisatie de band  Dr. Jekyll and Mr Hyde naar Genemuiden gehaald.

De band bestaat al een groot aantal jaren en is en hechte vriendengroep die dampende rockmuziek speelt. De band speelt rock  vanaf de jaren 70 tot nu en bestaat uit zes muzikanten, die hun liefde voor rock en bluesrock delen. De band speelt een heel scala aan rocknummers van oa Pearl Jam, Deep Purple, Rolling Stones, Bad Company, Jethro Tull en The Who. Een kwaliteitsband die past in het rijtje bands dat eerder op de Rock Evening speelde.

Het voorprogramma is voorbestemd voor de band With Fangs and Claws uit Kampen. De organisatie geeft op deze manier bands uit de regio een podium om zich te presenteren aan een groot publiek. With Fangs and Claws bestaat uit muzikanten die vanaf hun 15e al samen spelen. Zij doen dit inmiddels al vijf jaar, en er komt langzamerhand vaart in hun carriere van deze dames en heren. Naast veel eigen werk spelen ze ook covers. Voor verdere info verwijzen we u naar de sites/facebookpagina’s van de bands.

De aanvang van de Rock Evening is 21.15. De entree bedraagt 10,00.Reserveren kan via de site: www.rockevening.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500