Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Familie Duitman doet het opnieuw

Geplaatst op: 13 februari 2015

Het is de familie Duitman opnieuw gelukt om als winnaar van een triviantavond uit de bus te komen. In het goedgevulde clubgebouw van Hasselt Fanfare wist het team de concurrentie wederom voor te blijven. Dat betekent dat de familie na zeges in Kamperzeedijk en Genemuiden nu ook de editie Hasselt/Zwartsluis wint.

Voordat de triviantavond van start ging, legden vertegenwoordigers van de twee goede doelen nog even kort uit waarvoor de opbrengst van deze avond bedoeld was. Er deden 19 teams mee, en na drie voorrondes waren de finalisten bekend, de winnaars van de zaalquiz mochten ook in de finale plaatsnemen.

In de finale was het lang spannend tot de laatste vraag, maar uiteindelijk ging de familie Duitman er met de winst vandoor, in dit geval was dat een lekkere hazelinotaart, en natuurlijk met de eer. Als tweede eindigde het team van politiek Zwartewaterland en als derde eindigde de buurtverening Het Legeland. De opbrengst van de avond was 1000 euro, deze is bestemd voor stichting Ludus en stichting Dorotty.

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500