Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kleurrijke avond ook echt kleurrijk

Geplaatst op: 13 februari 2015

Foto's Klaas Noordstra

“Verrassend en vernieuwend”, waren woorden die veel bezoekers donderdag in de mond namen tijdens de kleuravond in De Groene Lantaarn. “De mensen vonden de combinatie met Sigrid en Mienke heel leuk en verrassend. Bovendien viel de voorjaarsmode goed in de smaak, met name op de nieuwe roklengte werd goed gereageerd”, vertelt Josita van de Wetering. “Sigrid en Mienke lieten op een leuke manier zien wat je met kleur kunt doen. Het was een hele ontspannen avond, waarbij de laatste gasten pas vlak voor middernacht vertrokken.”

Kijk ook op: http://www.degroenelantaarnmode.nl/

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500