Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer betalen voor parkeren

Geplaatst op: 18 februari 2015

Wie gratis wil parkeren in Kampen, moet snel zijn. Vanaf vrijdag werken de parkeerautomaten in de Hanzestad weer. Dat meldt de gemeente.  De problemen met de software van de parkeerautomaten in de binnenstad zijn opgelost. Dit betekent dat bezoekers van de binnenstad met ingang van vrijdag 20 februari weer een kaartje moeten kopen voor een parkeerplaats voor hun auto.

De beperkte verlichting van het toetsenbord van enkele automaten in de avonduren blijft een punt van aandacht. Om die reden geldt betaald parkeren tijdelijk tot 18.00 uur ’s avonds in de periode van 20 februari tot 30 maart.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500